ExinvexGedreven en deskundig advies en oplossingen

Wat we doen

Praktisch advies-, begeleiding en ingenieurswerkzaamheden onder één dak. Dat zijn wij. Voor overheden, particulieren en bedrijven voeren wij projecten uit op het gebied van rijksmonumenten, subsidies, duizendknoop en meer. Werkvelden waar bodem, water, infra, milieu, duurzaamheid en ecologie vaak een schakel zijn.

Onze adviezen, producten en onderzoeken zijn realistisch en praktisch. De uitvoering altijd goed onderbouwd en begeleid. Een van onze toegevoegde waarden.

Hoe we het doen

Wij doen ons werk samen, voor u, voor de natuur, de volgende generatie en onze mensen. Wij proberen ons steentje bij te dragen aan een duurzame samenleving, veel plezier te hebben en samen mooi werk te leveren.

-Exinvex is een jong bedrijf, ruim 10 jaar ervaring in natuurbouw, subsidies en rijksmonumenten. Door de samenwerking met MSD en specialisten is er over 10 jaar kennis en ervaring in huis met invasieve exoten zoals de Aziatische duizendknopen.-

Vanuit kennis en ervaring geven we onder andere advies, begeleiden subsidietrajecten en begeleiden uitvoeringsprojecten.

Waarom we het doen

Naast de kracht van onze kennis en ervaring brengen we ook waar mogelijk advies en uitvoering bij elkaar binnen Exinvex.

-We zijn doelgericht, hebben een praktische insteek en zien de mogelijkheden zonder het doel en de uitvoerbaarheid uit het oog te verliezen. Wij gaan graag de uitdaging aan.-

Voor het bestrijden van de Aziatische duizendknopen hebben we een nieuwe methode in Nederland geïntroduceerd met onze Duitse partner. Lees verder over deze methode en download de factsheet. Voor meer informatie neem dan contact met ons op.

Duurzame, innovatieve en betrouwbare oplossingen zijn ons antwoord op het vraagstuk van de invasieve exoten die in Nederland en Europa oprukken. Wij werken graag nauw samen met onze opdrachtgevers en partners.

Een succesvolle aanpak van ieder project vraagt omgedreven,  vakkundige adviseurs en uitvoerders die de juiste dosis vakkennis hebben.

Neem gerust eens contact met ons op.